Error when posting topic

Van1lla ™

Seasoned Veteran
Oct 9, 2007
4,158
112
153
30
UK
www.google.co.uk
FP$
12,911
Hi guys, Im getting this error on firefox on my site. I have recently upgraded and obtained SSL and activated it on the cPanel. Not sure if its affecting it! I'm running phpbb3!

It happens when i post a new topic, or if someone tries to log in. I have tried searching for it on google but i dont really understand all the code people bring into this. TIA.


80. PR_END_OF_FILE_ERROR
 
Talk Mental Health

ChrisGrigg

Administrator
Administrator
Jul 9, 2009
7,470
672
313
South Carolina
www.ushost247.com
FP$
27,072
Cookie Badge
Like Badge
Hi guys, Im getting this error on firefox on my site. I have recently upgraded and obtained SSL and activated it on the cPanel. Not sure if its affecting it! I'm running phpbb3!

It happens when i post a new topic, or if someone tries to log in. I have tried searching for it on google but i dont really understand all the code people bring into this. TIA.
Can you share the link to your site?
 

Van1lla ™

Seasoned Veteran
Oct 9, 2007
4,158
112
153
30
UK
www.google.co.uk
FP$
12,911
It’s driving me nutty haha. Just taken a swerve from it for a couple of days.

So I have two URL’s which I’m guessing is causing the error? I have the https://mentalhealthgroup.co.uk
And the unsecure one http://mentalhealthgroup.co.uk

I tried to force the redirect in the htaccess file which seemed to do jack. So I thought I would do a domain redirect in the cPanel as well for all domains to redirect to https:// but that created its own error, saying that the redirect did not work properly.

But the main issue I’m having is when you’re on the “secure” site and try logging in or posting a topic/post, you get the error listed above. This isn’t just on Firefox, I tried it on sarfari and edge with the same results, just slightly different errors for the browser.
 

Jason5

Resident
Jul 8, 2019
620
199
78
webmasterchill.com
FP$
512
Try this for re-direct from www, non-https to non-www, https

[HASH=90234]#https[/HASH], non-www
RewriteCond %{HTTPS} off [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\. [NC]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(?:www\.)?(.+)$ [NC]
RewriteRule ^ https://%1%{REQUEST_URI} [L,NE,R=301]
 

Van1lla ™

Seasoned Veteran
Oct 9, 2007
4,158
112
153
30
UK
www.google.co.uk
FP$
12,911
Thanks Jason. I tried your lines but still didnt work. Did some research into it further especially as it was dishing out a new redirecting error. Found a resource saying about forcing a load balancer, and tried this:

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-Proto} =http
RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L]

This seemed to work and as you can see from both links, they redirect to the same secure URL. HOWEVER when I try to login into the forum, the original error page showing this error
80. PR_END_OF_FILE_ERROR
still exists. Pull my hair out moment.